| Kedvenc sorozat | |
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
szandi
Hozzászólások száma : 5 Join date : 2010. Dec. 25. Age : 29 Tartózkodási hely : Kisvárda
| Tárgy: Kedvenc sorozat Szomb. Dec. 25, 2010 10:20 pm | |
| Na ez a nekem való téma Annyi, de annyi sorozat van amit imádok *-* A koreai sorozatok a legeslegjobbak szerintem Sokkal viccesebbek, több a mondandójuk és érdekesebbek szerintem bármely más ország sorozatainál Nem sorolnám fel minden kedvencemet, mert szerintem őrültnek néznétek, hogy mennyire imádom őket De a legjobbak: - Wish Upon a Star - Prosecutor Princess - My Country Calls - You're Beautiful - My Girl - Bad Couple - Playful Kiss stb. stb. | |
|
| |
Myeon
Hozzászólások száma : 18 Join date : 2010. Dec. 25.
| Tárgy: Re: Kedvenc sorozat Szomb. Dec. 25, 2010 11:34 pm | |
| wáááá, a Playful Kiss-t és a You're Beautifult láttam a kedvenceid közül :D Ez a kettő nekem is a kedvenc *_______________* KHJ ~~~ <3 <3 YA, OH HA NI! <3 jaaj, meg amit Taekyung előadott a malacnyúllal XDDDDDDDDD és mikor vmi savanyúba belenyalt~ XDDDDDDDDDDD az a feeeej xDDDDDDDDDDDD ezekről a sorozatokról csak jókat lehet mondani *o* *_________________________* | |
|
| |
Hoshi
Hozzászólások száma : 48 Join date : 2010. Dec. 25. Age : 30 Tartózkodási hely : Seobie karjaiban ♥
| Tárgy: Re: Kedvenc sorozat Szomb. Dec. 25, 2010 11:57 pm | |
| uhh.. én kicsit levagyok maradva a koreai sorozatokkal. eddig csak Japánt nyomattam, de innentől más lesz a helyzet =3 majd veszek innen egykét filmet *-* és waaa~ és..megin találtam jobbat mint a tanulás XDDDD | |
|
| |
Lya
Hozzászólások száma : 82 Join date : 2010. Dec. 25. Age : 31 Tartózkodási hely : Xander's lap BD
| Tárgy: Re: Kedvenc sorozat Vas. Dec. 26, 2010 12:49 am | |
| Én a Boys Over Flowers-en haltam meg X'D Szerintem a legjobb HYD-adaptáció (jómondjuk elfogult vagyok, mert a japán verzióban nem bírom nagyon a színészeket, a kínai "Let's watch meteor shower"-féleség meg egyszerűen kibírhatatlan. A bishik még hagyján, ők még okék, de a főszereplő csajt ütném, arról nem is beszélve, hogy annyira hülyére vették az egészet, hogy kiakasztó), Go Hyesun naaagyon jól adja Geum Jandit, meg eleve olyan feje van a csajnak, hogy nem ütném már az első pillanatban. Sőt! Egyenesen szimpi! Gu Junpyo meg... hát valljuk be, Lee Minho azért eléggé hasonlít Matsujunra D: De mindegy, szerintem atomabb főszereplő :DDD És a legfontosabb... KIM BUUUUUUUUUUUUUUUUM *_______________________* Köszönjük, Mr. és Mrs. Kim, hogy ilyen férfiállatot adtatok a világnak BD Mestermű volt, díjat nekik! BD | |
|
| |
Myeon
| Tárgy: Re: Kedvenc sorozat Vas. Dec. 26, 2010 1:04 am | |
| JAHAAAAJJJ KIM BUM *________________________________________________________________________________* A kedvenc pasim a BBF-ből *____________________________________________________* és nem csak mert aranyos, cuki, MÖH, állat, gyilkos mosolyú, hanem mert kerámiás pasit alakított *______________________________________________________________________* és valljuk be, nagyon jól állt a kezében az agyag *________________________________* ilyen állati jó kerámiás srácot még nem láttam xDDDDD pedig láttam már egyet-kettőt xDDDDDDDDDDDDDD már csak a suli miatt is xDDDDDDDDDDDD a kedvenc párom a BBF-ban a Gaeul&YiJeong páros volt *o* nagyon szurkoltam nekik *___________________* és persze hogy a végén megkérte a kezét :P:P:P:P na meg mikor visszajött Svédországból~~~!!! *meghaltam* | |
|
| |
Lya
Hozzászólások száma : 82 Join date : 2010. Dec. 25. Age : 31 Tartózkodási hely : Xander's lap BD
| Tárgy: Re: Kedvenc sorozat Vas. Dec. 26, 2010 1:40 am | |
| Hogy lehetne pont Kimbummiet kihagyniiii?!?!?! *___* Meg azt a mosolyt meg azt az egész mindenét wráááh 8DDD Gaeult én is szerettem, de Mye, a spoilerért megcsapkodom a fejed! Még akkor is, ha szmájli! T____T Nyáron nem tudtam teljesen végignézni, kimaradt pár rész a végéről és ezt még nem tudtaaaaaaaaam T__________T | |
|
| |
Myeon
| Tárgy: Re: Kedvenc sorozat Vas. Dec. 26, 2010 2:11 am | |
| - Lya írta:
- de Mye, a spoilerért megcsapkodom a fejed! Még akkor is, ha szmájli! T____T Nyáron nem tudtam teljesen végignézni, kimaradt pár rész a végéről és ezt még nem tudtaaaaaaaaam T__________T
Hát gyorsan fejezd be :D:D Nagyon megéri!! *____________________* te, azt a pofikát látni KHELL! XD Én majdnem felsikoltottam *o* XDDDDD magamban fel is sikoltottam és még most is sikoltanék XDDD | |
|
| |
Lya
| Tárgy: Re: Kedvenc sorozat Vas. Dec. 26, 2010 2:57 am | |
| :PPPP Be fogom majd vmikor, főleg majd most a fafa kis új LCD-tvmen mekkora zsír lesz Óhát én nem szoktam magamba folytani az ilyen megnyilvánulásokat, szóval lesz majd röhögés-visítás-nyígás itt XDDDDDDD Főleg nagyba és szépbe és élesbe és kyaa-ba *___* | |
|
| |
szandi
Hozzászólások száma : 5 Join date : 2010. Dec. 25. Age : 29 Tartózkodási hely : Kisvárda
| Tárgy: Re: Kedvenc sorozat Vas. Dec. 26, 2010 2:56 pm | |
| Boys Over Flowers *-* Én is szeretem, a HYD-nál sokkal jobb:) És persze Kim Bum __ kedvenc színészem, Jang Geun Suk mellett :) | |
|
| |
Saeko
Hozzászólások száma : 48 Join date : 2010. Dec. 22. Tartózkodási hely : In the Cube
| Tárgy: Re: Kedvenc sorozat Vas. Dec. 26, 2010 3:11 pm | |
| - szandi írta:
- Jang Geun Suk
wááááááh *--------* Hogy én mennyire szeretem őt *w* A Baby and Me-ben ismertem meg nagyon jó színész és a zenéi is fafák :3 kedvencem a Toucholic~ *__________* JA, meg a mosolya *____* | |
|
| |
Boram
Hozzászólások száma : 14 Join date : 2010. Dec. 26. Age : 28 Tartózkodási hely : In The Cube ~ :D
| Tárgy: Re: Kedvenc sorozat Hétf. Dec. 27, 2010 12:12 am | |
| Imádom a Koreai sorozatokat *--* Viszont amiket igazán követek abban valami kedvenc Kpop énekesem szerepel ) - Fugitive Plan B <33 - It's Okay, Daddy's Girl - 'Smile, Donghae' - Iris (nem felejtettem el XD kiváncsi voltam h Szandi eszembe-e juttatja X'D) Esténként ezeket nézem a Barátok közt helyett XD
A hozzászólást Boram összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Dec. 27, 2010 2:42 pm-kor. | |
|
| |
szandi
| Tárgy: Re: Kedvenc sorozat Hétf. Dec. 27, 2010 1:51 pm | |
| - Boram írta:
- Fugitive Plan B <33
Rain _ imádomimádomimádom annyira édes benne, hogy az elképesztő *-* olyan fejeket tud vágni :'D Áá, az IRIS-t kihagytam T_T TOP | |
|
| |
Minyonvirág
Hozzászólások száma : 4 Join date : 2010. Dec. 26. Age : 31 Tartózkodási hely : Kecskemét
| Tárgy: Re: Kedvenc sorozat Szer. Jan. 12, 2011 9:25 pm | |
| Én is az IRIS-ért vagyok nagyon oda. Igazából TOP miatt töltöttem le, alig volt fogalmam arról, hogy miről szól, de umpf... nem bántam meg (bár még mindig van pár rész hátra. T___T sosincs időm rá). Főleg azért tetszett, mert én nem nagyon bírom a nagyon romantikus történeteket, meg alapvetően néhány sorozatban a szereplők hanglejtése nagyon irritál, de ez szerintem nagyon jól lett összerakva. Érdekes és eseménydús, és ne felejtsük el, hogy széphazánkban is forgattak pár részt (olyan jót röhögtem, amikor az egyik jelentben kihallatszott a staffos csaj hangja xD elrontotta az egész izgalmas jelenetet azzal, hogy "És most kérem ijedjenek meg."). Hosszúra nyúltam; szóval nekem az abszolút favorit az IRIS. | |
|
| |
Saeko
Hozzászólások száma : 48 Join date : 2010. Dec. 22. Tartózkodási hely : In the Cube
| Tárgy: Re: Kedvenc sorozat Szer. Jan. 12, 2011 10:48 pm | |
| | |
|
| |
Hoshi
Hozzászólások száma : 48 Join date : 2010. Dec. 25. Age : 30 Tartózkodási hely : Seobie karjaiban ♥
| Tárgy: Re: Kedvenc sorozat Szer. Jan. 12, 2011 10:53 pm | |
| | |
|
| |
Soodal
Hozzászólások száma : 1 Join date : 2011. Jul. 02. Tartózkodási hely : a világ közepén, bárhonnan is nézem
| Tárgy: Re: Kedvenc sorozat Vas. Júl. 03, 2011 8:58 am | |
| Hát nekem az első koreai sorozatom A palota ékköve volt, aztán láttam az IRIS-t a mostani kedvenc a Kkotboda Namja de ott az Iljimae, és tervben van a My Girlfriend is a Gumiho, vki tudja, mennyire érdemes belevágni? | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kedvenc sorozat | |
| |
|
| |
| Kedvenc sorozat | |
|