| Első benyomás - Ő tényleg koreai?? O.O | |
|
+7Lya Yuuna HeeYeon Myeon Yana-chan Hoshi mangagirl89 11 posters |
Szerző | Üzenet |
---|
mangagirl89
Hozzászólások száma : 31 Join date : 2010. Dec. 25. Age : 35 Tartózkodási hely : in Woonie's bed~
| Tárgy: Első benyomás - Ő tényleg koreai?? O.O Vas. Dec. 26, 2010 2:46 pm | |
| Dongwoonie drágahusi ahhoz képest, hogy ő a maknae a bandában, még sose láttam/olvastam olyat, hogy annak is nézte volna bárki XDD hiszen nagyon férfias, komoly és érett <3 Az Almighty 3. részében ki is érdemelte az Arab Prince címet~ Szóval nekem nem egyszer fordult meg a fejemben, hogy ez a gyerek tényleg full koreai vagy van valami félvér benne (vagy esetleg a felmenői között)? O.o És ti hogy voltatok vele? | |
|
| |
Hoshi
Hozzászólások száma : 48 Join date : 2010. Dec. 25. Age : 30 Tartózkodási hely : Seobie karjaiban ♥
| Tárgy: Re: Első benyomás - Ő tényleg koreai?? O.O Vas. Dec. 26, 2010 3:03 pm | |
| - mangagirl89 írta:
Szóval nekem nem egyszer fordult meg a fejemben, hogy ez a gyerek tényleg full koreai vagy van valami félvér benne (vagy esetleg a felmenői között)? O.o És ti hogy voltatok vele? !!!!!!! egyet értek !! én amint megláttam rávágtam, hogy "Ő, tuti h félig más nemzetiségű" XDDDD főleg most még ezzel a szőke hajjal is. nehezen tudom elhinni néha XDDD de Woonie~t szeretjük *---* főleg mikor ő is idétlenkedik XDD | |
|
| |
Yana-chan
Hozzászólások száma : 26 Join date : 2010. Dec. 25. Age : 29 Tartózkodási hely : laptop előtt, fangörl üzemmódban~ *-*
| Tárgy: Re: Első benyomás - Ő tényleg koreai?? O.O Vas. Dec. 26, 2010 3:18 pm | |
| nemtudom, én ugye velük léptem be a KPOP fanatizmusba, de valahogy... nekem annyira nem tűnt különbözőnek.. úgy értem ennyire nem, hogy ne koreainak nézzem. láttam hogy degyönyörű tüncimünci, és csodaszép hangja van. ez tűnt fel a legjobban, hogy annyira más volt a hangja első hallásra mint a többieké.. az ő részét tanultam meg elsőnek a Bad Girlből XD <3 | |
|
| |
Myeon
Hozzászólások száma : 18 Join date : 2010. Dec. 25.
| Tárgy: Re: Első benyomás - Ő tényleg koreai?? O.O Vas. Dec. 26, 2010 5:49 pm | |
| csak két szó, ami az én szemszögemből mindent elmond róla: ARABIAN NIGHT ~~ magyarázat: Olyan, akár egy arab herceg az éjszakában a varázsszőnyegén; csillog, mint az éjkék tengerek, amik felett éjszaka elsuhan. Jázminnal, azaz Evyvel, az oldalán | |
|
| |
HeeYeon
Hozzászólások száma : 10 Join date : 2010. Dec. 25. Age : 36 Tartózkodási hely : Seoul
| Tárgy: Re: Első benyomás - Ő tényleg koreai?? O.O Vas. Dec. 26, 2010 7:09 pm | |
| Csomó barátnőmnek ő tetszik legjobban, mert ő tűnik a legkevésbé ázsiainak ^^ (Nekem is ő tetszett a legjobban, amolyan szerelem volt első látásra xD) Ez az arab herceg jelző meg nagyon illik rá :DD | |
|
| |
Yuuna
Hozzászólások száma : 62 Join date : 2010. Dec. 25. Tartózkodási hely : South Korea
| Tárgy: Re: Első benyomás - Ő tényleg koreai?? O.O Hétf. Dec. 27, 2010 3:51 pm | |
| Nekem is sokszor így kitűnik a többiek közül, de hát van ilyen. Valakin jobban meglátszik, hogy koreai valakin nem... bár azis lehet, hogy nem teljesen koreai ... kitudja. Dejó lenne, ha megkérdezhetnénk Őt rólaa. *___* Egyébként nagyon aranyos és helyees. ♥ | |
|
| |
Lya
Hozzászólások száma : 82 Join date : 2010. Dec. 25. Age : 31 Tartózkodási hely : Xander's lap BD
| Tárgy: Re: Első benyomás - Ő tényleg koreai?? O.O Hétf. Dec. 27, 2010 7:09 pm | |
| Van benne valami, mert azért a csoportképekről kitűnik a küffődi feje xD | |
|
| |
Saeko
Hozzászólások száma : 48 Join date : 2010. Dec. 22. Tartózkodási hely : In the Cube
| Tárgy: Re: Első benyomás - Ő tényleg koreai?? O.O Kedd Jan. 11, 2011 2:39 am | |
| Már nem is emlékszem, mi volt az első reakcióm o_o de visszakereshetem ezt is msn naplóban XDDDD Azt viszont tudom, hogy a szája nagyon begyütt ;P | |
|
| |
mangagirl89
Hozzászólások száma : 31 Join date : 2010. Dec. 25. Age : 35 Tartózkodási hely : in Woonie's bed~
| Tárgy: Re: Első benyomás - Ő tényleg koreai?? O.O Kedd Jan. 25, 2011 2:56 pm | |
| - Myeon írta:
- csak két szó, ami az én szemszögemből mindent elmond róla:
ARABIAN NIGHT ~~ magyarázat: Olyan, akár egy arab herceg az éjszakában a varázsszőnyegén; csillog, mint az éjkék tengerek, amik felett éjszaka elsuhan. Jázminnal, azaz Evyvel, az oldalán imádlak Mye :33 XDDDDDDDDe például a tengerentúli promózásokon mindig ő kapja a legnagyobb sikolyokat a non-koreai arca miatt | |
|
| |
Marshmallow
Hozzászólások száma : 11 Join date : 2011. Feb. 16. Age : 28 Tartózkodási hely : Front of the computer :D
| Tárgy: Re: Első benyomás - Ő tényleg koreai?? O.O Csüt. Feb. 17, 2011 5:41 pm | |
| Hát én mindenre gondoltam, amikor először láttam, kivéve a származására Amúgy elsőre nem volt szimpi, de most már nagyon-nagyon szeretem (L) | |
|
| |
Vivcsiii
Hozzászólások száma : 1 Join date : 2011. Mar. 24.
| Tárgy: woonie.:) Csüt. Márc. 24, 2011 9:53 pm | |
| | |
|
| |
miscarriage
Hozzászólások száma : 3 Join date : 2011. May. 25.
| Tárgy: Re: Első benyomás - Ő tényleg koreai?? O.O Pént. Május 27, 2011 1:20 am | |
| Én is rá figyeltem fel először a bandából, és amikor még nagyon az elején voltam velük kapcsolatban (vagyis azt sem tudtam ki hány éves), tutira nem mondtam volna meg, hogy ő a legfiatalabb egyébként véleményem szerint a sötét haj neki jobban áll, de kinek mi ^^ ja, és most az új albumnál, ahogy kijöttek az új promóképek, és felvételek, rögtön észrevettem, hogy Dongwoon karra hogy megizmusodott, és pl. ezzel az új frizurával még férfiasabb lett ^^ | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Első benyomás - Ő tényleg koreai?? O.O | |
| |
|
| |
| Első benyomás - Ő tényleg koreai?? O.O | |
|