Saeko
Hozzászólások száma : 48 Join date : 2010. Dec. 22. Tartózkodási hely : In the Cube
| Tárgy: T-ara Hétf. Dec. 27, 2010 2:08 am | |
| Jeejj~ Akkor is én csinálok nekik topicot XD Nemrég ismertem meg őket úgy igazán, vagyis korábban is tudtam, hogy kik ők, de a Wae Ireoni fogott meg *.* Aztán a YaYaYa is, ami első hallásra nagyon nem tetszett, mostmeg öhh XD Azóta meghallgattam már a többi dalukat is és most amire rá vagyok állva az a Like the beginning~ aminek az eleje nem tetszett, de aztán a végére kiderült, hogy baromi jó dal *.* Na majd hozok leírást is, de muszáj volt már nyissak topicot XD | |
|
Lya
Hozzászólások száma : 82 Join date : 2010. Dec. 25. Age : 31 Tartózkodási hely : Xander's lap BD
| Tárgy: Re: T-ara Hétf. Dec. 27, 2010 2:17 am | |
| ohohohhh, nálam a bo beep az, amit hallgatok xD de azt nagyon, meg azért, mert jó nyomatni a bobíbobíbobíp ááááááááá-t XDDD *csináljaaaa* | |
|
Ayumu-kun
Hozzászólások száma : 20 Join date : 2010. Dec. 25. Age : 33 Tartózkodási hely : ~in the SHINee World~
| Tárgy: Re: T-ara Szer. Dec. 29, 2010 5:12 am | |
| Én tudtam róluk a debüt óta, de az elején nem nagyon fogott meg a debütszámuk A pápipápi örök sláger~ azt imádom XD Az 1. albumuk pedig szintén nem rossz, jó kis dalok vannak rajta A Yayaya-t pedig szintén imádom :3 Mondjuk most kivételesen az egész minijük bejön úgy ahogy van XD. | |
|
Saeko
Hozzászólások száma : 48 Join date : 2010. Dec. 22. Tartózkodási hely : In the Cube
| Tárgy: Re: T-ara Kedd Jan. 11, 2011 3:32 am | |
| Jelenleg a One & One a nagy sláger nálam XD meg a TTL2, abból is a Supernovából az a srác, aki olyan 1 perc körül rappel, az a mély hangú és uhhh *Q* Csak csóri srác 1-2 fellépésen elég buzisan néz ki XDDD
(Leírást tényleg hamarosan hozok XD) | |
|
Yuuna
Hozzászólások száma : 62 Join date : 2010. Dec. 25. Tartózkodási hely : South Korea
| Tárgy: Re: T-ara Kedd Aug. 02, 2011 10:22 pm | |
| Énis régebben csak névről ismertem őket, de most már elkezdtem jobban. ^__^ És rájöttem, hogy egész jók. Hát, mint nektek is, a 'Bo Beep, Bo Beep' nálam is nagy sláger. *__* Még személy szerint a tagokat nem tudom megkülömböztetni, de majd azis eljön. >__< Jó a hangjuk, szépek... hát mitírjak még... ügyesek! Hwaiting T-ara!~ ^o^ | |
|