Boram
Hozzászólások száma : 14 Join date : 2010. Dec. 26. Age : 28 Tartózkodási hely : In The Cube ~ :D
| Tárgy: Shinsadong Tiger Csüt. Dec. 30, 2010 7:41 pm | |
| Úgy éreztem, hogy ezt a modult nem hagyhatom üresen X3. Már sok B2ST és 4minute rajongó ismerheti Tiger bácsit. Első látásra nem igazán lehet komolyan venni, de a Cube egyik igazán fontos személye. Shinsadong Tiger a 4minute producere, dalszöveg író és zeneszerző. A B2ST valamennyi dala az ő munkája. Twitterét meg megéri követni hisz mindig találni vmi érdekes képet, ahol a mi fiainkkal vagy épp valamelyik cube-s sztárral pózol http://twitter.com/tigermuzicNos, csak ennyi Ha vmit találtok hozzátok X))
A hozzászólást Boram összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jan. 05, 2011 12:32 am-kor. | |
|
Raven Admin
Hozzászólások száma : 41 Join date : 2010. Dec. 16. Tartózkodási hely : Cukorkaföldön~
| Tárgy: Re: Shinsadong Tiger Hétf. Jan. 03, 2011 2:42 pm | |
| Oh, ezt a topicot már én is meg akartam nyitni, csak valami miatt mindig elmaradt T.T Olyan hű de rengeteg infot nem tudok róla, de ahogy eddig megismertem az alapján nagyon szeretem ^^ | |
|
Raven Admin
Hozzászólások száma : 41 Join date : 2010. Dec. 16. Tartózkodási hely : Cukorkaföldön~
| Tárgy: Re: Shinsadong Tiger Vas. Jan. 09, 2011 9:55 pm | |
| Ez azért elég menő XDDDDD Tiger lerajzolta a 4Minute-et, nem is akárhogy XD | |
|
mangagirl89
Hozzászólások száma : 31 Join date : 2010. Dec. 25. Age : 35 Tartózkodási hely : in Woonie's bed~
| Tárgy: Re: Shinsadong Tiger Pént. Ápr. 08, 2011 2:32 pm | |
| ez a fazon vmi kegyetlen XDDDDD én sose néztem ki volna belőle, h ilyen eszméletlen zenéket szerez és dalszövegeket ír O__O úgy is emlegetik, mint a 7. BEAST tag, ugyanis sokat lóg velük. Láthattuk is őt az Almighty-ban és az MBC Countdown-ban (amikor együtt írták azt az egyetemes dalt XD) .. és persze a VIU denszben is X"DDDD) azér kiváncsi lennék, h mégis hány éves.. és áldom a nevét a Bo Peep Bo Peep-ért~~ | |
|
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Shinsadong Tiger | |
| |
|