Raven Admin
Hozzászólások száma : 41 Join date : 2010. Dec. 16. Tartózkodási hely : Cukorkaföldön~
| Tárgy: Kérdések Hétf. Jan. 03, 2011 2:37 pm | |
| Itt bombázhattok minket és egymást is bármilyen jellegű kérdéssel ^^ | |
|
leekikwang
Hozzászólások száma : 4 Join date : 2011. Apr. 06. Age : 30 Tartózkodási hely : b2stlaand.= DD
| Tárgy: Re: Kérdések Szer. Ápr. 06, 2011 8:40 pm | |
| - Raven írta:
- Itt bombázhattok minket és egymást is bármilyen jellegű kérdéssel ^^
Én nemértem...mért lehet csak pár videót megnézni az oldalatokon??= ((. szinte mindig azt írja ki h privát videó... | |
|
Raven Admin
Hozzászólások száma : 41 Join date : 2010. Dec. 16. Tartózkodási hely : Cukorkaföldön~
| Tárgy: Re: Kérdések Csüt. Ápr. 07, 2011 9:15 pm | |
| Ezzel sajnos nem nagyon tudunk mit tenni...nekünk se tetszik a helyzet -.- Youtube egy idő után bizonyos okokból letiltja a videókat vagy korlátozza a nézhetőségüket :S Szerencsére egy videót többen is feltöltenek és nem mindegyiket tiltják le, úgyhogy érdemes megpróbálni keresgélni | |
|
bibikee
Hozzászólások száma : 16 Join date : 2011. Jan. 12. Age : 28 Tartózkodási hely : Wonderland ^^
| Tárgy: Re: Kérdések Vas. Júl. 17, 2011 6:16 pm | |
| ööö.. most am mi van az oldallal?? v csak én vok olyan balfax h nem hozza be?? o.O | |
|
Nicky
Hozzászólások száma : 6 Join date : 2010. Dec. 25. Age : 29 Tartózkodási hely : Magyarország, Taksony :)
| Tárgy: Re: Kérdések Pént. Júl. 20, 2012 12:30 pm | |
| Sziasztok! ^^ nekem csak az lenne a kérdésem h az új albummal kapcsolatban [Midnight Sun] tud nekem valaki mondani 1 konkrét árat megrendelés esetén (úgy összesen,mindennel együtt) előre is köszi jaa és még vmi,ha esetleg elfogadható számomra az ár, akk valakivel tárgyalhatnék h megrendeli nekem ^^" a fizetést meg a többit meg priviben megbeszéljük | |
|