| Beast Almighty | |
|
+4dorka Yuuna xegg Minyonvirág 8 posters |
Szerző | Üzenet |
---|
Minyonvirág
Hozzászólások száma : 4 Join date : 2010. Dec. 26. Age : 31 Tartózkodási hely : Kecskemét
| Tárgy: Beast Almighty Vas. Jan. 16, 2011 7:29 pm | |
| Nektek milyen kéréseitek lennének? Vagy egyáltalán mi a véleményetek róla? Jó, nem jó? Itt ki lehet vesézni az epizódokat. Szerintem jópofa műsor, az ötlet számomra szenzációs, mert így sokkal reálisabb képet kapunk a fiúk személyiségéről, mint mondjuk, ha cikkeket olvasnánk. (Abba, hogy mennyire lehet megrendezve, inkább nem gondolok bele.) A fordításért pedig millió köszönet, nagyban hozzájárult ahhoz, hogy belefogjak a nézésébe. ^^ | |
|
| |
xegg
Hozzászólások száma : 1 Join date : 2011. Jan. 17.
| Tárgy: Re: Beast Almighty Hétf. Jan. 17, 2011 1:37 am | |
| a fordításokért tőlem is sok-sok köszönet! addig nem jön rá az ember, hogy mennyi munka, amíg ki nem próbálja:)
most a 6. epizód elejét néztem meg, asszem átállítom az ébresztőt hyunseungra. | |
|
| |
Yuuna
Hozzászólások száma : 62 Join date : 2010. Dec. 25. Tartózkodási hely : South Korea
| Tárgy: Re: Beast Almighty Szomb. Jan. 22, 2011 1:39 pm | |
| Imádtam az Almighty-t. *-* Ezen keresztül sokmindent megtudtunk róluk, szokásaikról, környezetükről... kár, hogy vége lett. Most tennék be kedvenc részeket (fogok is), de annyi van, majd később. És énis köszönöm a fordításokat, nagyon nagy munka, de megéri, mert hát a BEAST az isten!! <33 | |
|
| |
dorka
Hozzászólások száma : 10 Join date : 2010. Dec. 25. Age : 32 Tartózkodási hely : Gyál
| Tárgy: Re: Beast Almighty Vas. Jan. 30, 2011 6:10 pm | |
| Hát, nem is tudom mit kérnék... Először is egy mini koncertet a majimak-kiss-eseknek és egy teljes napot is szívesen eltöltenék velük... de ezenkívül még annyi mdent kérnék... | |
|
| |
bibikee
Hozzászólások száma : 16 Join date : 2011. Jan. 12. Age : 28 Tartózkodási hely : Wonderland ^^
| Tárgy: Re: Beast Almighty Hétf. Márc. 28, 2011 6:38 pm | |
| hát én elsősorban Junhyung egyik szemüvegét, mert anyira imádom, és tök oda vagyok érte. xP és persze mert tőle van. =D de ezen kivül persez tök jo lene egy európai [lehetőleg magyarországi] koncert is. meg azért még lene pár dolog. (=
és egyébként nekem is nagyon tetszik az ötlet, meg az egész müsor, tök jo ez egész. ecerüen imádom.! =D =$ | |
|
| |
mangagirl89
Hozzászólások száma : 31 Join date : 2010. Dec. 25. Age : 35 Tartózkodási hely : in Woonie's bed~
| Tárgy: Re: Beast Almighty Pént. Ápr. 08, 2011 9:49 am | |
| amikor meghirdették, h lehet kívánságokat küldeni, én éltem a lehetőséggel XD csak annyit írtam, h keressék meg a térképen Magyarországot és küldjenek nekünk egy hatalmas puszit~ *-* ilyen félig angol-félig koreai levél lett belőle XDD de sajna nem adták be.. lehet túl egyszerű volt.. és túl sokan írtak én csak simán kérnék tőlük egy szobát (vagy elalszom én Woonie ágyában is :3 XD) a lakóépületükben, és már itt se lennék~~ XD najó, megdobhatnának egy repjeggyel is | |
|
| |
Yang Vivien ^_^
Hozzászólások száma : 5 Join date : 2011. May. 25. Age : 28 Tartózkodási hely : Just with Yoseob
| Tárgy: Re: Beast Almighty Szer. Május 25, 2011 12:07 pm | |
| | |
|
| |
Soora
Hozzászólások száma : 4 Join date : 2011. Jun. 23. Age : 27 Tartózkodási hely : Debrecen
| Tárgy: Re: Beast Almighty Csüt. Jún. 23, 2011 11:30 pm | |
| eddig még csak 4 epizódot láttam belőle de annyira tetszik *-* főleg amikor leszállnak a buszról és Junhyung elesik xd nagyon szépen köszi, hogy lefordítottátok ^^ a többi részt is lefogjátok ? | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Beast Almighty | |
| |
|
| |
| Beast Almighty | |
|