| Fantalálkozó | |
|
+9Aysoumy kevinwoo Rin Yana-chan Lya Yuuna Hoshi mangagirl89 Raven 13 posters |
Szerző | Üzenet |
---|
Raven Admin
Hozzászólások száma : 41 Join date : 2010. Dec. 16. Tartózkodási hely : Cukorkaföldön~
| Tárgy: Fantalálkozó Szer. Május 04, 2011 2:19 pm | |
| Lya zseniális ötletén felbuzdulva létrehoztam hát ezt a topikot~ Itt kényelmesen meg tudjátok beszélni, hogy ki honnan jön, hátha egy helyről többen is jöttök. Meg persze minden mást is megbeszélhettek ezzel a témával kapcsolatban | |
|
| |
mangagirl89
Hozzászólások száma : 31 Join date : 2010. Dec. 25. Age : 35 Tartózkodási hely : in Woonie's bed~
| Tárgy: Re: Fantalálkozó Szer. Május 04, 2011 3:13 pm | |
| És tessék minél többen visszajelezni, mer szavazás alapján ömm.. elég sokan jönnétek el rá : D de a visszaküldött email-ek alapján meg.. na szal értitek XDD Lehet megbeszélni közösen egy gyülekezőt (mint pl Hoshi a Délinél szedné fel az embereket) és onnan együtt menni a Margit szigetre. Tehát pötyögjetek ide mindent~ ^^
| |
|
| |
Hoshi
Hozzászólások száma : 48 Join date : 2010. Dec. 25. Age : 30 Tartózkodási hely : Seobie karjaiban ♥
| Tárgy: Re: Fantalálkozó Szer. Május 04, 2011 3:48 pm | |
| még 24nap ~ !!! *_____* Emberek csak úgy nyomjatok "Igen"-t ha tényleg jöttök, mer ez így nem vicces .. Aki Déli-pályaudvar felől jön az írjon és megbeszéljük mikor hol merre miért, és akkor megyünk együtt nem kell félni, nem harapok XD nyá~~~~ *bevan zsongva >.<* | |
|
| |
Yuuna
Hozzászólások száma : 62 Join date : 2010. Dec. 25. Tartózkodási hely : South Korea
| Tárgy: Re: Fantalálkozó Szer. Május 04, 2011 4:00 pm | |
| Sziasztok. (: Én, ha minden igaz megyek, (egyáltalán nem akarok összevissza beszélni, ez nem biztos.) vagy valahogy a szüleimmel vagy pedig vonattal és a keletiből... Nagyon tetszenek a programok meg úúgy az egész, abszolút támogatom ezt a találkozót, és ölni fogok, hogy elmehessek!! xDD Nahjóó, nem de naa. Csak visszajeleznének többen. *__* | |
|
| |
Lya
Hozzászólások száma : 82 Join date : 2010. Dec. 25. Age : 31 Tartózkodási hely : Xander's lap BD
| Tárgy: Re: Fantalálkozó Szer. Május 04, 2011 8:00 pm | |
| Hoshikám, harapsz te, tudom én X''DDD No szóval nekem annyi lenne a kérdésem, hogy ki jön a Balaton déli partjáról :'DD Illetve hogy ki száll fel vagy Siófokon vag Fehérváron :DD Mert akkor mehetnénk együtt, viszont a Pestről Margitszugetre jutást én nem tudom nektek biztosítani/segíteni, mert van még elintézendő dolgom előtte | |
|
| |
Yana-chan
Hozzászólások száma : 26 Join date : 2010. Dec. 25. Age : 29 Tartózkodási hely : laptop előtt, fangörl üzemmódban~ *-*
| Tárgy: Re: Fantalálkozó Szer. Május 04, 2011 8:46 pm | |
| elvileg ha marad minden így, akkor én is megyek (ezazz~! XD) anyát sikerült meggyőznöm, és bár busszal és/vagy vonattal nem enged el így sem, de ha apát ráveszem hogy vigyen fel, szabad a buli. XD (muhahaha) amúgy én pont a Balaton másik feléről, tehát olyan Veszprém környékéről megyek, szóval ha valaki onnan jönne, és kellene fuvar vagy ilyesmi, akkor szerintem befér. ^^ (már ha tényleg tudok menni. ^^) na, csak ennyi. már nagyon várom~ ^^ | |
|
| |
Rin
Hozzászólások száma : 4 Join date : 2010. Dec. 25. Age : 29 Tartózkodási hely : Budapest
| Tárgy: Re: Fantalálkozó Szer. Május 04, 2011 9:03 pm | |
| Ha így megy tovább az életem akkor 1000% hogy tudok menni! És már csak 24 nap!!! *.* >.< Ha valaki a nyugatiba érkezik vagy a deákról kell sgíteni eligazodni annak szívesen segítek mert azon a környéken lakom Az szóljon! ^^ | |
|
| |
Hoshi
Hozzászólások száma : 48 Join date : 2010. Dec. 25. Age : 30 Tartózkodási hely : Seobie karjaiban ♥
| Tárgy: Re: Fantalálkozó Szer. Május 04, 2011 10:50 pm | |
| Lya, most leromboltad az álcámat.. ez igy nemjó .. XD de egyébként tudok kedves és aranyos is lenni *angyalfej* XDDDDDDDDDDD és különben is.. nálad nem vagyok vérszomjasabb XDDDDDD Ezaz emberek, gyertek csak *o* | |
|
| |
kevinwoo
Hozzászólások száma : 1 Join date : 2011. May. 14.
| Tárgy: Re: Fantalálkozó Szomb. Május 14, 2011 9:31 pm | |
| Halihalihóóó na szóval én is mek a fantalira és ha igaz a hír akkor mehetnénk együtt mer én is érdi vok:D | |
|
| |
Hoshi
| Tárgy: Re: Fantalálkozó Szomb. Május 14, 2011 11:57 pm | |
| - kevinwoo írta:
- Halihalihóóó
na szóval én is mek a fantalira és ha igaz a hír akkor mehetnénk együtt mer én is érdi vok:D Szia ! okés akkor majd vegyél fel msnre: shika22@citromail.hués egyeztetünk h mikor és hol ^-^ | |
|
| |
Lya
Hozzászólások száma : 82 Join date : 2010. Dec. 25. Age : 31 Tartózkodási hely : Xander's lap BD
| Tárgy: Re: Fantalálkozó Hétf. Május 16, 2011 11:09 pm | |
| - kevinwoo írta:
- Halihalihóóó
imádom a neved BDDDD Btw a kérdést még mindig tartom: ki jön a balaton déli partjáról illetve fehérvárról? BD | |
|
| |
Aysoumy
Hozzászólások száma : 1 Join date : 2011. Mar. 12.
| Tárgy: Re: Fantalálkozó Kedd Május 17, 2011 9:46 pm | |
| sziasztok valaki nem megy majd solt felől a fantalira? | |
|
| |
Yuuna
Hozzászólások száma : 62 Join date : 2010. Dec. 25. Tartózkodási hely : South Korea
| Tárgy: Re: Fantalálkozó Csüt. Május 26, 2011 5:42 pm | |
| Sziasztok!! Na, szóval a keletitől ki tudna jönni? Egyáltalán nem ismerem a környéket, de valószínű barátnőm jön, aki tud majd kísérni, de nem 100%-os, ha viszont Ő nemjön, akkor tényleg ha valaki jön a keletitől, akkor írjatok, mert ha senki, akkor sajnos egyedül nem megyek. Köszönöm előre is. ~ | |
|
| |
yoruichitaidjo
Hozzászólások száma : 3 Join date : 2011. May. 26.
| Tárgy: Re: Fantalálkozó Csüt. Május 26, 2011 5:45 pm | |
| ki megy a fantalálkozóra a nyugatiból? ha van rá mód akkor nem szeretnék egyedül menni | |
|
| |
Rin
Hozzászólások száma : 4 Join date : 2010. Dec. 25. Age : 29 Tartózkodási hely : Budapest
| Tárgy: Re: Fantalálkozó Csüt. Május 26, 2011 9:36 pm | |
| - Yuuna írta:
- Sziasztok!!
Na, szóval a keletitől ki tudna jönni? Egyáltalán nem ismerem a környéket, de valószínű barátnőm jön, aki tud majd kísérni, de nem 100%-os, ha viszont Ő nemjön, akkor tényleg ha valaki jön a keletitől, akkor írjatok, mert ha senki, akkor sajnos egyedül nem megyek. Köszönöm előre is. ~ Yuuna ha a deákig el tudsz jönni akkor már jöhetsz velünk! Odáig eltalálsz? | |
|
| |
Rin
| |
| |
Saeko
Hozzászólások száma : 48 Join date : 2010. Dec. 22. Tartózkodási hely : In the Cube
| Tárgy: Re: Fantalálkozó Pént. Május 27, 2011 12:03 am | |
| Na üdv emberek~ Szóval, akikben még bizonytalan vagyok innen: Yuuna, sikerült elintézned, hogy odatalálj? Ha esetleg nem jönne veled barátnőd, akkor meg tudnád azt oldani, hogy a Deák Ferenc térig elmetrózol és akkor onnan jössz velünk? :3 kevinwoo, te is jössz? És ha igen, akkor mi szerepeljen a névtábládon? :3 Aysoumy, hogy áll a helyzet, jössz? yoruichitaidjo, úgy vettem ki a bejegyzésedből, hogy biztosan jössz Milyen nevet kérsz a névtábládra? :3 Elnézést emberek, csak átnéztem az e-maileket és mivel ti nem ott adtátok le a jelentkezéseteket, így nem tudom, hogy biztosan jöttök-e, pedig nagyon szeretném ám, ha ott lennétek ^-^ | |
|
| |
yoruichitaidjo
| Tárgy: Re: Fantalálkozó Pént. Május 27, 2011 12:14 am | |
| @saeko nekem ne írjatok semmit a névtáblámra mert már Niky -ként jelentkeztem a yoruichitaidjo csak a fórumos nevem bocsi ha feleslegesen összekavartalak titeket azé köszi h így figyeltek rám most már lefogadom h nagyon jól fogom veletek érezni magam | |
|
| |
Saeko
Hozzászólások száma : 48 Join date : 2010. Dec. 22. Tartózkodási hely : In the Cube
| Tárgy: Re: Fantalálkozó Pént. Május 27, 2011 12:26 am | |
| ááh okés~ semmi gond, csak most véglegesen is összeírtam a neveket, ezért szervezkedek én itt:D | |
|
| |
yoruichitaidjo
| Tárgy: Re: Fantalálkozó Pént. Május 27, 2011 12:27 am | |
| | |
|
| |
Yuuna
| Tárgy: Re: Fantalálkozó Pént. Május 27, 2011 8:31 pm | |
| sziasztok. sikerült megoldani a kimenetelt, nemkell kisérö, köszönöm aki felajánlotta, de barátnőmmel eljutunk, valószinü már előbb ott leszünk. Raven irtam e-mailt is. Holnap találkozuunk. :3 | |
|
| |
Rin
| |
| |
Yana-chan
Hozzászólások száma : 26 Join date : 2010. Dec. 25. Age : 29 Tartózkodási hely : laptop előtt, fangörl üzemmódban~ *-*
| Tárgy: Re: Fantalálkozó Hétf. Május 30, 2011 8:31 pm | |
| először is, nagyon nagyon jól éreztem magam ^^ annak ellenére is, hogy rossz idő volt. legalább volt egy kis kaland. XD a teszt miatt meg kicsit csalódtam magamban. =S azt hittem kicsit többet tudok, de kiderült hogy nem. O.o >< azóta folyamatosan pótolgatom befelé a dolgokat.. XD a torta nagyon finom volt (és szép is, még szétesetten is) és köszönet érte, Lányok ^^ az OMS-es játék meg felrakta a pontot az íre (XD), nagyon szerettem. és köszönöm így utólag is, mangagirl89-nek hogy eljött értem reggel a népligethez ^^ <3 *szánkjú. ^^ XD* meg Szerkesztő Úrnőknek hogy megszervezték az egészet ^^ <3 remélem majd egyszer megint lesz ilyen találkozó (: *-* | |
|
| |
rika
Hozzászólások száma : 4 Join date : 2011. May. 30. Age : 30 Tartózkodási hely : in my starship on da way to the SHINee World.~
| Tárgy: Re: Fantalálkozó Hétf. Május 30, 2011 10:51 pm | |
| Nyűűű én is nagyon jól éreztem magam, bár az elején tényleg azt hittem meglincseltek/kinéztek/akármi, hogy csak úgy ömlött rólam a SHINee. ^^;;;;;;; Kicsit mondjuk beégtem, hogy a B2ST-ről közel sem tudok annyit mint hittem, de tényleg szeretem őket és a fantali miatt csak jobban megszerettem őket, komolyan. XD <3 A torta szerintem is finom volt, és Yanával egyetértek, az OMS-es játék volt a csúcspont. XDDD <3
Yana a kabátod meg szépen fel van akasztva a szekrényemben, vigyázok rá, és mégegyszer BOCSÁNAT. T___T <3
| |
|
| |
Szasza
Hozzászólások száma : 2 Join date : 2011. Mar. 08. Age : 31 Tartózkodási hely : Somogyvámos
| Tárgy: Re: Fantalálkozó Kedd Jún. 07, 2011 11:54 am | |
| Sziasztok!! Biztos nagyon jó volt a fantali!Kár hogy nem tudtam elmenni!! A következő fantalálkozóra,ha lesz,remélem hogy el tudok menni!!!! B2st forever | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Fantalálkozó | |
| |
|
| |
| Fantalálkozó | |
|