| G.NA ~ Queen of Cube | |
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
mangagirl89
Hozzászólások száma : 31 Join date : 2010. Dec. 25. Age : 35 Tartózkodási hely : in Woonie's bed~
| Tárgy: G.NA ~ Queen of Cube Szomb. Dec. 25, 2010 1:02 am | |
| Eredeti név: Choi Gina (최지나) Művésznév: G.NA Született: 1987. szept. 13., Edmonton, Kanada Magasság: 168 cm Súly: 47 kg Vércsoport: 0 Oktatás: Fraser Heights Secondary School Ügynökség: CUBE Entertainment Debütálás: [2010. 07. 05.] Things I Would Do If I Had a Lover (kislemez) [2010. 07. 13.] Draw G's First Breath (Album) Hivatalos weboldal: playgnaFancafé: G-NANemzetközi fórum: royalgnaHivatalos youtube: gnaofficialLemezek:1. Draw G's First BreathKiadás: 2010. július 13. Ügynökség: CUBE Ent. Műfaj: kpop (pop, rnb) Számlista: 1. 꺼져 줄게 잘 살아 (I'll Back Off So You Can Live) [Feat. 용준형 (Junghyung) of 비스트 (BEAST)] 2. 애인이 생기면 하고 싶은 일 (Things I Would Do If I Had a Lover) (With 비/Rain) 3. Supa Solo (feat. Swings) 4. Loving You 5. 소문났어요 (Rumors) 2. Black & WhiteKiadás: 2011. január 18. Számlista:01. Black & White 02. 이제 그만 화 풀어요 [with 준범, 현규, 현석] 03. 처음 뵙겠습니다 (With 휘성) 04. 벌써 보고 싶어 05. 첫눈에 한눈에 [feat. Verbal Jint] 06. 꺼져 줄게 잘 살아 (I'll Back Off So You Can Live) [Feat. 용준형 (Junhyung) of 비스트 (BEAST)] 07. 애인이 생기면 하고 싶은 일 (Things I Would Do If I Had a Lover) (With 비/Rain) 08. Supa Solo (feat. Swings) 09. Loving You 10. 소문났어요 (Rumors) Klippek:I'll Back Off So You Can LiveBlack & WhiteA CUBE Ent. szuperszólója: Choi Gina, azaz G.NA! Hát ki ne szeretné ezt az édes, szeleburdi, mosolygós lányt? *.* Aki emellett még csinos és tehetséges is *.*
A hozzászólást mangagirl89 összesen 7 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jan. 25, 2011 4:54 pm-kor. | |
|
| |
Lya
Hozzászólások száma : 82 Join date : 2010. Dec. 25. Age : 31 Tartózkodási hely : Xander's lap BD
| Tárgy: Re: G.NA ~ Queen of Cube Szomb. Dec. 25, 2010 1:19 am | |
| Nálam a Supa Solo-val lopta be magát a szivecskémbe *__* Eleve a szám überjó, G.NA haja akkor meg még nagyobb lájk! És élő fellépéseken is olyan szép, de ugyanakkor aranyos. Szal így a kettő együtt. Nem kislányos, de mégis aranyos. De szép is... Najó, befejezem, mert csak magamat ismételgetem xD | |
|
| |
Saeko
Hozzászólások száma : 48 Join date : 2010. Dec. 22. Tartózkodási hely : In the Cube
| Tárgy: Re: G.NA ~ Queen of Cube Szomb. Dec. 25, 2010 6:19 pm | |
| Ki ne szeretné?! XDDD Debütálásakor ilyen kérdést biztos nem tettél volna fel XD Hm.. mi is a mottónk.. "Annyira akartuk utálni, hogy végül a rajongói lettünk." XDDD De amúgy tényleg fafa énekes *----* az überállatjó hangja mentette meg tőlünk XDD Meg am tök aranyos *.* De a klipjét akkorsenemsosetöbbetnem | |
|
| |
Hoshi
Hozzászólások száma : 48 Join date : 2010. Dec. 25. Age : 30 Tartózkodási hely : Seobie karjaiban ♥
| Tárgy: Re: G.NA ~ Queen of Cube Szomb. Dec. 25, 2010 11:47 pm | |
| G.NA~~~ de szeretem *--* jó.. a klippnek hála énse nagyon bírtam, de nem tudtam nem megszeretni XD és a Supa Solo annyira jó szám, hogy még anyám is szereti !! eddig az volt a csengőhangja XDD ami nagy szó, mer anyám rosszul van ezektől az ázsiai dolgoktól XD | |
|
| |
Lya
Hozzászólások száma : 82 Join date : 2010. Dec. 25. Age : 31 Tartózkodási hely : Xander's lap BD
| Tárgy: Re: G.NA ~ Queen of Cube Vas. Dec. 26, 2010 2:59 am | |
| Ohh, én anyám ilyenre sose vetemedne X'DDD Najó, néha Bonamanára bemozdul a lába XD | |
|
| |
Yana-chan
Hozzászólások száma : 26 Join date : 2010. Dec. 25. Age : 29 Tartózkodási hely : laptop előtt, fangörl üzemmódban~ *-*
| Tárgy: Re: G.NA ~ Queen of Cube Vas. Dec. 26, 2010 3:34 am | |
| most hallgatgatom meg a számait.. elsőnek A klippjét néztem meg, és hát hú.. nekem nagyon tetszik. kövezzetek meg, vessetek tüzes bográcsba, de nekem akkor is bejön a klippje XD DooJoon vagy nem DooJoon, ölelkeznek vagy nem ölelkeznek, mindenestül. ^^ (főleg a JunHyung része ^^") meg szerintem annyira széép *-* XD de amúgy eléggé bejövős a zenéje ^^ tetszik. <3 | |
|
| |
mangagirl89
Hozzászólások száma : 31 Join date : 2010. Dec. 25. Age : 35 Tartózkodási hely : in Woonie's bed~
| Tárgy: Re: G.NA ~ Queen of Cube Vas. Dec. 26, 2010 2:34 pm | |
| - Idézet :
- Debütálásakor ilyen kérdést biztos nem tettél volna fel XD Hm.. mi is a mottónk.. "Annyira akartuk utálni, hogy végül a rajongói lettünk." XDDD
ejj.. így igaz XDDD jóvanna.. úgy szerettük, mint kiskölkök a spenótot.. XDDD OMG, mennyire ócsároltuk csórit.. lehet így lepleztük azt, hogy mennyire tetszik vagy nemtom igazából tényleg a klipp tette be a kiskaput nálunk, főleg Sae-nál de nekem már a Rain-es duett is állatira bejött~ *.* a fellépéseken meg egyenesen imádtam *-* szal na.. nem volt menekvés XD mikor megjött a cédéje, mentem mutogatni anyunak.. az első 2 kérdése ez volt: "És hány éves ez a lány?.. És ez az igazi haja?? O.O" XDDD Így még sose fanoltam egy női előadót se.. <3 remélem hamar visszatér már 8( | |
|
| |
Lya
| Tárgy: Re: G.NA ~ Queen of Cube Vas. Dec. 26, 2010 2:47 pm | |
| Héjj, én szeretem a spenótot, jó? XD G.NA jaaau, csak ti voltatok kis köfögök BD Aztán mi lett BDD | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: G.NA ~ Queen of Cube | |
| |
|
| |
| G.NA ~ Queen of Cube | |
|