| Vélemények | |
|
+8mangagirl89 Yuuna Saeko Yana-chan HeeYeon Hoshi Nicky Lya 12 posters |
Szerző | Üzenet |
---|
Lya
Hozzászólások száma : 82 Join date : 2010. Dec. 25. Age : 31 Tartózkodási hely : Xander's lap BD
| Tárgy: Vélemények Szomb. Dec. 25, 2010 1:16 am | |
| No, akkor én most megragadtam az alkalmat és létrehoztam ezt a topikot, mert kell meg mert lájkoljuk a főmuftiasszonyságokat ^____^ Szóval ezer köszi a gürizést a fórumért meg az oldalért, a húznivaló fejlécet és ezért cserébe nem trollkodom szét a fórumot, háháh BDDD BTW ide mehet a többi köszönet is ^^ (mekkora LULZ ez a paradicsom x'DD) | |
|
| |
Nicky
Hozzászólások száma : 6 Join date : 2010. Dec. 25. Age : 29 Tartózkodási hely : Magyarország, Taksony :)
| Tárgy: kérdés Szomb. Dec. 25, 2010 1:17 pm | |
| nekem csak 1 butus kérdésem lenne világosítson fel vki mi az a fórum mert most vok ilyen helyen először előre is köcce ^^ | |
|
| |
Hoshi
Hozzászólások száma : 48 Join date : 2010. Dec. 25. Age : 30 Tartózkodási hely : Seobie karjaiban ♥
| |
| |
HeeYeon
Hozzászólások száma : 10 Join date : 2010. Dec. 25. Age : 36 Tartózkodási hely : Seoul
| |
| |
Yana-chan
Hozzászólások száma : 26 Join date : 2010. Dec. 25. Age : 29 Tartózkodási hely : laptop előtt, fangörl üzemmódban~ *-*
| Tárgy: Re: Vélemények Szomb. Dec. 25, 2010 5:41 pm | |
| köszönjük szépen ezt a gyönyörűszép karácsonyi ajándékot, szerkesztő Úrnők <3 bár nem igazán vagyok profi a fórumolgatásban, de örülök hogy van ahol nem kell azon aggódnom, hogy túlmegyek a négy/öt sor max hosszon a dumálásommal és áradozásaimmal ^^" "plusz nagyonnagyon tetszik a dizájn XD *-* <3 merszi boku~ ^^ | |
|
| |
Saeko
Hozzászólások száma : 48 Join date : 2010. Dec. 22. Tartózkodási hely : In the Cube
| Tárgy: Re: Vélemények Szomb. Dec. 25, 2010 5:44 pm | |
| Üdv emberek! ^^ Örülünk, hogy elnyerte tetszéseteket a fórum, használjátok nyugodtan, írjatok bele jó sokat Nicky, vannak témakörök(pl: So BEAST) és vannak fórumok (pl: BEAST/B2ST), amiken belül létrehozhatsz topicocat (pl: itt pont nincs még XD). A topicokon belül beszélgethetsz egy adott témáról a hozzád hasonló érdeklődésű emberekkel. Megoszthatod a dolgaidat, véleményedet, élményeidet stb De ajánlom figyelmedbe a gy.i.k. vagyis a Gyakran Ismételt Kérdések nevű menüpontot Ott megtudhatsz mindent, ami a fórummal kapcsolatos. Mellesleg, nem bántásból, mert hát most írtad, hogy nem vagy jártas ebben, de máskor az ilyesfajta kérdéseket a WTF?! Help Me menübe írd. Most már ki van egészítve a neve a topicnak, melléírva, hogy 'Segítségkérés', de egyébként a leírásában is ott van, hogy mi célt szolgál. Jó szórakozást mindenkinek! | |
|
| |
Yuuna
Hozzászólások száma : 62 Join date : 2010. Dec. 25. Tartózkodási hely : South Korea
| Tárgy: Re: Vélemények Szomb. Dec. 25, 2010 6:23 pm | |
| Sziasztok.~ Na, elősször írok ide. xD Szóval nagyon szépen köszönöm/köszönjük ezt a fórumot a két szerkesztőnek, nagyon jó ötlet, mert itt végre leírhatok mindent (le is fogok. xD) a Beast-tel vagy mással kapcsolatban. Megmondom őszintén énis elősször vagyok fórumon, de mint a többi dologba ebbe is belejövök majd. Örülök, hogy mindenről lehet beszélni meg mindeeen, annyira jóó. ^___^ Hátakkor Soooo Beast!~~ | |
|
| |
Nicky
Hozzászólások száma : 6 Join date : 2010. Dec. 25. Age : 29 Tartózkodási hely : Magyarország, Taksony :)
| |
| |
mangagirl89
Hozzászólások száma : 31 Join date : 2010. Dec. 25. Age : 35 Tartózkodási hely : in Woonie's bed~
| Tárgy: Re: Vélemények Vas. Dec. 26, 2010 1:20 pm | |
| Szerintem ezzel a fórummal minden chatelős kívánsága teljesült~ igazi kriszmösz ajándék És 100000%-ig biztos vagyok benne, hogy mindenki itt fogja leélni a fél életét (ha nem az egészet XD) Lyával az élen XDDDD. Szóval én is csatlakozom az előttem/utánam szólókhoz, és KÖSZÖNÖM az első magyar BEAST fórumot~ *_______* Végre egy hely, ahol kedvünkre csorgathatjuk hektoliterszámra a nyálunkat és bőségesen vérezhet az orrunk XD Lya: ez a elefánt sztem mindent visz XDDDDDDD | |
|
| |
Lya
Hozzászólások száma : 82 Join date : 2010. Dec. 25. Age : 31 Tartózkodási hely : Xander's lap BD
| Tárgy: Re: Vélemények Vas. Dec. 26, 2010 2:21 pm | |
| Most miért engem emeltél ki, höööeee? X'DDDDDDDDDDDDD Nekem még a cuni is tökre tetszik xDDD De ez a gyökérfejű XDDDD | |
|
| |
Hozzászólások száma : 2 Join date : 2011. Jan. 01.
| Tárgy: Re: Vélemények Vas. Jan. 02, 2011 6:41 pm | |
| Hali! én csak azt szeretném megkérdezni h a Beast Almighty fordításának lesz majd folytatása ugye?? az olyan jó lenne^^ | |
|
| |
Raven Admin
Hozzászólások száma : 41 Join date : 2010. Dec. 16. Tartózkodási hely : Cukorkaföldön~
| Tárgy: Re: Vélemények Hétf. Jan. 03, 2011 2:34 pm | |
| Szia Alter! Igen, tervben van a folytatás | |
|
| |
Hozzászólások száma : 2 Join date : 2011. Jan. 01.
| Tárgy: Re: Vélemények Csüt. Jan. 06, 2011 11:10 pm | |
| JUUUUUJ~ már nagyon várom pedig am már láttam de nem lehet megunni :D:D KÖSZIKE | |
|
| |
Yana-chan
Hozzászólások száma : 26 Join date : 2010. Dec. 25. Age : 29 Tartózkodási hely : laptop előtt, fangörl üzemmódban~ *-*
| Tárgy: Re: Vélemények Szomb. Ápr. 02, 2011 1:57 pm | |
| sziasztok~ nem tudom ki nézi még ezt a fórumot, de mikor bezárt az oldal én egyből idejöttem.. és nem láttam senkit.. és annyira szomorú voltam. örültem hogy még itt azért van lehetőség a magyar b2utykkal beszélni, és a Szerkesztő Úrnőkkel, de nagyon lesújtott hogy végül így kellett döntenetek hogy bezártok.. csak ennyit akartam elmondani, mert nem jutott más eszembe, hol lehetne ezt. még most is örülök hogy megmaradt a fórum. love~ <3 ;____; | |
|
| |
bibikee
Hozzászólások száma : 16 Join date : 2011. Jan. 12. Age : 28 Tartózkodási hely : Wonderland ^^
| Tárgy: Re: Vélemények Szomb. Ápr. 02, 2011 5:41 pm | |
| énisegyetértek. én először azt hittem h csak egy nagyonroszz áprilisi tréfa, de még mindig nincs, szal ezekszerint nem. =/ én én tényleg nagyon sajnálom.. nagyon fog hiányozni. =( de legalább a fórum megmaradt nekünk, és it tudunk beszélgetni. (= <3Forever love the B2ST!<3 | |
|
| |
Raven Admin
Hozzászólások száma : 41 Join date : 2010. Dec. 16. Tartózkodási hely : Cukorkaföldön~
| Tárgy: Re: Vélemények Szomb. Ápr. 02, 2011 6:18 pm | |
| Azért annyira mélyre még ne temessétek el a majimak-kiss-t. Az emberek véleménye/hozzáállása olykor napról napra is változhat és még történhetnek csodák~ | |
|
| |
bibikee
Hozzászólások száma : 16 Join date : 2011. Jan. 12. Age : 28 Tartózkodási hely : Wonderland ^^
| Tárgy: Re: Vélemények Szomb. Ápr. 02, 2011 7:14 pm | |
| hát remélem is, és várom a csodát. ^^ | |
|
| |
Raven Admin
| Tárgy: Re: Vélemények Szomb. Ápr. 02, 2011 7:42 pm | |
| Mi is XDDD | |
|
| |
Yana-chan
| Tárgy: Re: Vélemények Vas. Ápr. 03, 2011 2:52 am | |
| oké. most leesett a kő a szívemről. *huhh* kedves Szerkesztő Úrnők, hálás köszönet az oldal újra-üzemeléséért. <33 remélem nem volt túl depressziós a kommentem csak most valahogy annyira összejött minden, és tisztára kivoltam, mert ti is, BBhun is, shinee.gp is, és ráadásul most voltak nálunk francia cserediákok, akik tegnap mentek el, és mindenki nagyon fog hiányozni, meg ilyenek.. XD szóval nem akarok itt rizsázni sokat, csak örülök neki hogy visszatértetek XD <33 | |
|
| |
bibikee
| Tárgy: Re: Vélemények Vas. Ápr. 03, 2011 12:49 pm | |
| és megtörtént a csoda. ^^ jajjdeörülök!! =D ^.^ hálász köszönet érte h ujrainditottátok az oldalt. (= | |
|
| |
Mesi20
Hozzászólások száma : 3 Join date : 2011. Aug. 26.
| Tárgy: Re: Vélemények Pént. Aug. 26, 2011 10:53 am | |
| Nagyon jó az oldal!!amikor ideülök a géphez mindig ez az 1. oldal amit megnézek. | |
|
| |
Yuuna
Hozzászólások száma : 62 Join date : 2010. Dec. 25. Tartózkodási hely : South Korea
| Tárgy: Re: Vélemények Szomb. Szept. 03, 2011 7:53 pm | |
| | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Vélemények | |
| |
|
| |
| Vélemények | |
|