| VIP ~~ BIGBANG | |
|
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Myeon
Hozzászólások száma : 18 Join date : 2010. Dec. 25.
| Tárgy: VIP ~~ BIGBANG Szomb. Dec. 25, 2010 10:12 pm | |
| A Number 1 csapat számomra! Miattuk vettem reppácipőt, miattuk kezdtem el hiphop-ot hallgatni, és általuk szerettem meg a koreaiakat *_______________* Csodálom kitartásukat, főleg GD-ét Ő az ISTEN :DD De TOP a férjem :33333 (és még gondolom sokatoknak is xDD) Bocsi Lya, hogy elvettem tőled a topicnyitás lehetőségét ;____; | |
|
| |
Ayumu-kun
Hozzászólások száma : 20 Join date : 2010. Dec. 25. Age : 33 Tartózkodási hely : ~in the SHINee World~
| Tárgy: Re: VIP ~~ BIGBANG Szomb. Dec. 25, 2010 10:52 pm | |
| Big Beng topik jejj~ \o/ Az én kedvencem Daesung X333 úgy el van nyomva szegényem ;__; És már alig 1 hónap és bigbeng kámbek jejj~ és jó az új GTOP cucc is | |
|
| |
Lya
Hozzászólások száma : 82 Join date : 2010. Dec. 25. Age : 31 Tartózkodási hely : Xander's lap BD
| Tárgy: Re: VIP ~~ BIGBANG Szomb. Dec. 25, 2010 10:53 pm | |
| Ugyan, segáz Myöeöeöeööö, én bocsi XD
De Bigbaaang *____________________________* GD a fav, Seungrival karöltve *___* | |
|
| |
Myeon
| Tárgy: Re: VIP ~~ BIGBANG Szomb. Dec. 25, 2010 11:10 pm | |
| | |
|
| |
Ayumu-kun
Hozzászólások száma : 20 Join date : 2010. Dec. 25. Age : 33 Tartózkodási hely : ~in the SHINee World~
| Tárgy: Re: VIP ~~ BIGBANG Szomb. Dec. 25, 2010 11:17 pm | |
| Tényleg, az új sorozata megy már? Arról nem hallottam egy ideje semmit :S | |
|
| |
Myeon
| Tárgy: Re: VIP ~~ BIGBANG Szomb. Dec. 25, 2010 11:21 pm | |
| állítólag majd csak januártól o.o ha jól tudom X33 ilyen tinci-táncis sori lesz *______* már alig várom :D:D | |
|
| |
Hoshi
Hozzászólások száma : 48 Join date : 2010. Dec. 25. Age : 30 Tartózkodási hely : Seobie karjaiban ♥
| Tárgy: Re: VIP ~~ BIGBANG Szomb. Dec. 25, 2010 11:45 pm | |
| jajj dejó~ *--* én igazából eddig csak hallgattam őket, de Mye-ék BigBang-es oldalának köszönhetően egyre jobban megszeretem őket *-* és annak az oldalnak is rendszeres látogatója lettem >.< eddig ugynézki hogy GD és Taeyang lesz a fav. *-* | |
|
| |
Sunnie
Hozzászólások száma : 7 Join date : 2010. Dec. 25. Age : 31
| Tárgy: Re: VIP ~~ BIGBANG Vas. Dec. 26, 2010 12:02 am | |
| High High.. I'm so high~ Höh. Big Baaaang~ Yey comeback X3 Már várom milyen lesz~ : D Bár addig még van egy kis GD&TOP meg lesz egy kis Seungrii~ XD Rá is kíváncsi leszek mit produkál~ Ha Strong Baby-s akkor máris jöhet X3 <- erről most tökre GD jutott eszembe <- ez meg tiszta v.i.p meg Taeyang a Haru Haruban : D | |
|
| |
Myeon
| Tárgy: Re: VIP ~~ BIGBANG Vas. Dec. 26, 2010 12:17 am | |
| Whaaaa Hoshi annyira örülök, hogy ekkora hatással lettek rád is a fiúk *______* lesz ez még jobb is *_____________* Jah, nagyon jó lenne, ha Stong Baby fíling lenne most is *_______* sook soook SB XDDD Ez a GDTOP album nagyon tetszik *_____* És ami dalt bemutattak a BBTV pár perces adásaiban, azok olyan álllaaaaatoooook *______________________________* TOP hogy próbálgatja a HÚÚHEEEE-t xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD bigbanghun.net/bbtv5egyszerűen olyan hülyék amit művelnek xDDDDDDDDDDDDDDDDD én szakadtam a röhögéstől XDDDDDDDDDDDDDD jó látni, hogy az egyre növekvő hírnévtől ismegmaradtak olyan barmoknak, mint ahogyan kezdték :D persze a divatot is követni kell XDDDDD várom már az új hiphop-osabb dalokat tőlük T__T egyre több a disco-s T__T | |
|
| |
Lya
Hozzászólások száma : 82 Join date : 2010. Dec. 25. Age : 31 Tartózkodási hely : Xander's lap BD
| Tárgy: Re: VIP ~~ BIGBANG Vas. Dec. 26, 2010 12:41 am | |
| A What's Up-os promo képen hallod :Q________________ NAAAGYON DURVÁN FÉRFIÁLLAT *_______*
Én annak örülök, hogy a Pandamacim is VÉÉÉÉGRE csinál vmit BDDD Kíváncsi leszek X333
több a discos --> lesz mire tombolni SF-en :PPP
GHETTO ELECTRO, EVERYBODY BDDDD | |
|
| |
Saeko
Hozzászólások száma : 48 Join date : 2010. Dec. 22. Tartózkodási hely : In the Cube
| Tárgy: Re: VIP ~~ BIGBANG Vas. Dec. 26, 2010 12:47 am | |
| - Lya írta:
- több a discos --> lesz mire tombolni SF-en :PPP
De akkor adjanak is Big Bang számokat D: | |
|
| |
Hoshi
Hozzászólások száma : 48 Join date : 2010. Dec. 25. Age : 30 Tartózkodási hely : Seobie karjaiban ♥
| Tárgy: Re: VIP ~~ BIGBANG Vas. Dec. 26, 2010 1:43 am | |
| - Saeko írta:
- Lya írta:
- több a discos --> lesz mire tombolni SF-en :PPP
De akkor adjanak is Big Bang számokat D: majd én ! megyek és kérek !!! XDDDD de sztem a High High-t lefogják adni legalábbis ajánlom nekik XD | |
|
| |
Lya
| Tárgy: Re: VIP ~~ BIGBANG Vas. Dec. 26, 2010 2:58 am | |
| - Saeko írta:
- De akkor adjanak is Big Bang számokat D:
Jitta BIGBANG fan, Fuxy is, a HIGH HIGH meg alap BDD Régebben több BB volt T____T Első SF-en pl. überbrutálmód rengeteg volt BDDDD És azon nem voltam, mnyőőő T____T Wröhheheheheeee, Fuxy DJ-néni most leginkább nekem kedvez BD Aki kitalálja, miért, kap egy buksisimit :DDD | |
|
| |
Hoshi
| Tárgy: Re: VIP ~~ BIGBANG Vas. Dec. 26, 2010 3:04 pm | |
| | |
|
| |
Ayumu-kun
| Tárgy: Re: VIP ~~ BIGBANG Vas. Dec. 26, 2010 4:01 pm | |
| - Myeon írta:
- állítólag majd csak januártól o.o ha jól tudom X33 ilyen tinci-táncis sori lesz *______* már alig várom :D:D
Óóóóó, ha tánci táncis lesz az jóóóó~ *___* szeretem a táncitáncikat - Lya írta:
- Wröhheheheheeee, Fuxy DJ-néni most leginkább nekem kedvez BD Aki kitalálja, miért, kap egy buksisimit :DDD
Várj Lya, kitalálom~ Csak nem U-kiss? XDDD | |
|
| |
Myeon
| Tárgy: Re: VIP ~~ BIGBANG Vas. Dec. 26, 2010 4:25 pm | |
| - Hoshi írta:
- https://www.youtube.com/watch?v=zEgIFw2grKU&feature=related
ez.. XDDD kész. ezen nem birok nem sírni a röhögéstől XD "Trükkös ötletekkel szerzel magadnak bajt! Társadalmi összeomlás a mocskos pénz miatt. Felnőttek, és gyerekek mind eladják az álmaikat, Ez a világ csak egy malacpersely. Hogy tudják az álmaid ennyire megváltoztatni? Hová lett az, aki 100 wonnal egykor boldog volt? A pénz megváltoztat engem, Megváltoztat minket?" a BB próbálta felhívni a fiatalok figyelmét a piszkos módszerekkel való pénzhez jutáshoz T_T szeressük őket *____________* | |
|
| |
Hoshi
| Tárgy: Re: VIP ~~ BIGBANG Vas. Dec. 26, 2010 4:30 pm | |
| - Myeon írta:
"Trükkös ötletekkel szerzel magadnak bajt! Társadalmi összeomlás a mocskos pénz miatt. Felnőttek, és gyerekek mind eladják az álmaikat, Ez a világ csak egy malacpersely. Hogy tudják az álmaid ennyire megváltoztatni? Hová lett az, aki 100 wonnal egykor boldog volt? A pénz megváltoztat engem, Megváltoztat minket?"
a BB próbálta felhívni a fiatalok figyelmét a piszkos módszerekkel való pénzhez jutáshoz T_T szeressük őket *____________* dejó~~~ *------* <3 | |
|
| |
Yuuna
Hozzászólások száma : 62 Join date : 2010. Dec. 25. Tartózkodási hely : South Korea
| Tárgy: Re: VIP ~~ BIGBANG Vas. Dec. 26, 2010 5:29 pm | |
| Én a BigBang-nek köszönhetem az egész KPop-szeretetemet. *-* Legelősször TaeYang-ot ismertem meg aztán az egész BigBang-et, de ha egy éve nem ismerem őket meg akkor nekem paff. Nemtudom milenne velem KPop nélkül. O_o Legelső szám: Haru haruu. *___* És irtó jó a GD&TOP album. Annyira más, mégis annyira tutiii. Köszönöm, hogy vagytok nekem fiúúk.~ :3 | |
|
| |
Myeon
| Tárgy: Re: VIP ~~ BIGBANG Vas. Dec. 26, 2010 5:53 pm | |
| ahh, Yuuna, én is így vagyok vele :D Csak én őket egyszerre ismertem meg a LaLaLa című klipjükkel *_____________* Aztán jött a Lies, majd a többi *____________* Először Boát hallottam, mint koreai előadó, majd a DBSK-t, és ugyan nagy volt a l'amour a DBSK-val is, de a BIGBANG dobogtatta meg igazán a Koreáért vágyakozó szívemet *___________* Én is köszönöm nekik, hogy még mindig kitartanak a VIP-k mellett, és magukért is *____________* | |
|
| |
Yuuna
Hozzászólások száma : 62 Join date : 2010. Dec. 25. Tartózkodási hely : South Korea
| Tárgy: Re: VIP ~~ BIGBANG Vas. Dec. 26, 2010 6:00 pm | |
| - Myeon írta:
- de a BIGBANG dobogtatta meg igazán a Koreáért vágyakozó szívemet *___________* Én is köszönöm nekik, hogy még mindig kitartanak a VIP-k mellett, és magukért is *____________*
Mindörökké amen! xDD Mindörökké BigBaaang! ♥♥ | |
|
| |
Lya
| Tárgy: Re: VIP ~~ BIGBANG Vas. Dec. 26, 2010 8:13 pm | |
| - Ayumu-kun írta:
- Várj Lya, kitalálom~
Csak nem U-kiss? XDDD Te Ayumu, nagyon penge vaaaagy =3333 HONNAN TUDTAD?! STALKER VAGY? O____O De azért jár a buksisimi! *Lya megbuksisimizi Ayumut* Jáhájjj az a vidi x'DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD A BB vigyáz a lelki tisztaságunkra :' ) *me is so touched :')*
A hozzászólást Lya összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Dec. 26, 2010 8:57 pm-kor. | |
|
| |
Haru
Hozzászólások száma : 5 Join date : 2010. Dec. 26. Age : 29 Tartózkodási hely : Győrszemere
| Tárgy: Re: VIP ~~ BIGBANG Vas. Dec. 26, 2010 8:26 pm | |
| 1. KPOP bandám ,először kicsit furik voltak azt hittem rájuk h japánok >.< , első szám tőlük a Haru Haru volt (nem innét a név XD) a B2ST és a BIG BANG áll nálam az első helyen <3 | |
|
| |
Ayumu-kun
| Tárgy: Re: VIP ~~ BIGBANG Szer. Dec. 29, 2010 5:06 am | |
| - Idézet :
- Te Ayumu, nagyon penge vaaaagy =3333 HONNAN TUDTAD?! STALKER VAGY? O____O De azért jár a buksisimi!
Az ikonod túl árulkodó Am. jah, stalkerkedem is néha az oldaladnál Kevint szeretjük X3 | |
|
| |
Lya
| Tárgy: Re: VIP ~~ BIGBANG Szer. Dec. 29, 2010 1:29 pm | |
| Wröhehheheeee X)))) Beukissesítem egsz Mo-t BDD
/OFF, mianhae D: Dun kill me Myöeöeö ;o; kül elveszem a Donghod x) | |
|
| |
Myeon
| Tárgy: Re: VIP ~~ BIGBANG Szer. Dec. 29, 2010 8:02 pm | |
| - Lya írta:
- Wröhehheheeee X)))) Beukissesítem egsz Mo-t BDD
/OFF, mianhae D: Dun kill me Myöeöeö ;o; kül elveszem a Donghod x) mivan mivan mivan??? lemaradtam xDDD nem ÚGY maradtam le xDDD csak nem értem, hogy most mi?XDDDDD | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: VIP ~~ BIGBANG | |
| |
|
| |
| VIP ~~ BIGBANG | |
|