Lya
Hozzászólások száma : 82 Join date : 2010. Dec. 25. Age : 31 Tartózkodási hely : Xander's lap BD
| Tárgy: Re: VIP ~~ BIGBANG Szer. Dec. 29, 2010 9:45 pm | |
| Hát hogy Júúúkisszről pofázok itt a GD szentélyben D: | |
|
Yuuna
Hozzászólások száma : 62 Join date : 2010. Dec. 25. Tartózkodási hely : South Korea
| Tárgy: Re: VIP ~~ BIGBANG Hétf. Jan. 03, 2011 7:35 pm | |
| - Hoshi írta:
- ez.. XDDD kész. ezen nem birok nem sírni a röhögéstől XD
Uhh, igeeen. xD Olyan aranyosaak. *____* Rééégi szép időők. ^___^ De új idők jönnek új albumokkal és a GD&TOP album az nagyonjóóóóó, bár énis hiányolom már a jó HipHop-os számokat, reméljük azis leszmajd, az új albumukon. 'High, high, I'm so high...' Meg 'Ha, ha, ha, ha, say la, la, la, la, la...' ^___^ | |
|
Ayumu-kun
Hozzászólások száma : 20 Join date : 2010. Dec. 25. Age : 33 Tartózkodási hely : ~in the SHINee World~
| Tárgy: Re: VIP ~~ BIGBANG Szer. Jan. 05, 2011 1:52 pm | |
| Nah meghallgattam GDTOP új albumát *tom, tom, hogy tavalyi cucc, de most értem be magam, sok mindennel lemaradtam decemberben, azok miatt a fránya speckó műsorok miatt ;A;*
TOP-nak határozottan gyakrabban kellene énekelnie XD A Big Bangnak hatááááározottan tovább kellene vinnie ezt a rockos vonalat. Ayu lájk~ (L) És... most valaki tisztázza már le velem... mennyi számot írt ebből GD? XD Azt tom, h sokat, de nemtom melyeket és lusta vok utána keresni XDDDDDD | |
|
Yuuna
Hozzászólások száma : 62 Join date : 2010. Dec. 25. Tartózkodási hely : South Korea
| Tárgy: Re: VIP ~~ BIGBANG Vas. Jan. 09, 2011 1:52 pm | |
| | |
|
Saeko
Hozzászólások száma : 48 Join date : 2010. Dec. 22. Tartózkodási hely : In the Cube
| Tárgy: Re: VIP ~~ BIGBANG Kedd Jan. 11, 2011 3:24 am | |
| Meghallhattam GDTOP albumát, és az összes szám nagyon tetszik *____* Jó, hát ez alap XD Kedvencem TOP-tól a 오늘따라 (Oneul Ttara), GD-től meg a 어쩌란 말이냐 (Ojjoran Marinya). Örülök, hogy tényleg nem olyan tipikus popdalokat alkottak | |
|
Yuuna
| Tárgy: Re: VIP ~~ BIGBANG Szomb. Jan. 15, 2011 7:43 pm | |
| Már úgy várom SeungRi albumát!!~ Szerintem nagyon jóó lesz. ^^
| |
|
Yuuna
| Tárgy: Re: VIP ~~ BIGBANG Vas. Feb. 27, 2011 8:31 pm | |
| Hát a SeungRi album az valami állati lett. Nagyon tetszenek mind a számok, mind a klipek is és ahhww, ez már jól jött SeungRitól.<3 Ugye mindegyiket szeretem, de a VVIP mindent visz.*-* https://www.youtube.com/watch?v=ygkhxUItiUMHát... megunhatatlan. *__* És a BigBang album meg uhh. O__o Hihetetlen jó a "Tonight". Imááádom. Ezt már megszoktam/megszoktuk, hogy tőlük csak ilyen profi munkát kapunk. Ez a BIGBANG!~ | |
|
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: VIP ~~ BIGBANG | |
| |
|