| Mit szeretsz Seobie-ban??? | |
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
dorka
Hozzászólások száma : 10 Join date : 2010. Dec. 25. Age : 32 Tartózkodási hely : Gyál
| Tárgy: Mit szeretsz Seobie-ban??? Csüt. Dec. 30, 2010 8:23 pm | |
| Ha már Junhyungnál is van...itt is legyen!!!!
Én spec amit szeretek benne: a cuki fekás orrát, a mosolyát, a szemeit, a hangját, a cukiságát, azt, h olyan piszok jól néz ki, meg úgy az egész lényét!!! YANG YOSEOB 4EVER!!!! | |
|
| |
Yuuna
Hozzászólások száma : 62 Join date : 2010. Dec. 25. Tartózkodási hely : South Korea
| Tárgy: Re: Mit szeretsz Seobie-ban??? Pént. Dec. 31, 2010 5:10 pm | |
| - dorka írta:
YANG YOSEOB 4EVER!!!! Bezony! ^__^ Én, hát igeeen. *-* Azt szeretem benne, hogy: Olyan aranyos a fejeee és mindig csinál valami olyat, ami a tetőpontig viszi az aranyosságát. xDD Hátde tényleeg. Hangjaa, az valami fenomenális. ^___^ Mindig Nagyonjó a hajaa. Éshát, őt imádni KELL! | |
|
| |
bibikee
Hozzászólások száma : 16 Join date : 2011. Jan. 12. Age : 28 Tartózkodási hely : Wonderland ^^
| Tárgy: Re: Mit szeretsz Seobie-ban??? Csüt. Jan. 13, 2011 9:10 pm | |
| mindent.. *.* <3 =D =$ a hangját, az arcát, a stílusát, ahogy táncol, a mosolyát, azt a mindig tökjol belőtt séróját.. =D és még lehetne sorolni. (= <3 | |
|
| |
Yuuna
Hozzászólások száma : 62 Join date : 2010. Dec. 25. Tartózkodási hely : South Korea
| Tárgy: Re: Mit szeretsz Seobie-ban??? Szomb. Jan. 22, 2011 1:48 pm | |
| | |
|
| |
Kitti
Hozzászólások száma : 3 Join date : 2011. Jan. 01. Age : 28 Tartózkodási hely : Kiskunhalas
| Tárgy: Segítséget szeretnék kérni Kedd Jan. 25, 2011 7:38 pm | |
| Valaki elmondaná hogyan lehet írni Yoseobnak, mert én nem tudom | |
|
| |
Raven Admin
Hozzászólások száma : 41 Join date : 2010. Dec. 16. Tartózkodási hely : Cukorkaföldön~
| Tárgy: Re: Mit szeretsz Seobie-ban??? Kedd Jan. 25, 2011 8:21 pm | |
| A legegyszerűbb, ha regisztrálsz twitterre és ott írsz neki | |
|
| |
mangagirl89
Hozzászólások száma : 31 Join date : 2010. Dec. 25. Age : 35 Tartózkodási hely : in Woonie's bed~
| Tárgy: Re: Mit szeretsz Seobie-ban??? Szer. Jan. 26, 2011 12:00 am | |
| Mert: - ő a kisöcsém <3 - übermód hiperaktív XD - mindig igyekszik a mosolygós és vicces oldalát mutatni a közönség felé - hihetetlenül csodás hangja van - kisfejű terminátor XD - imádom a kis gödröcskéket az arcán, amikor fülig ér a szája :3 - mert nagyon imádja és tiszteli a rajongóit *.* (bár ez a többiekről is elmondható) | |
|
| |
Kitti
Hozzászólások száma : 3 Join date : 2011. Jan. 01. Age : 28 Tartózkodási hely : Kiskunhalas
| Tárgy: Re: Mit szeretsz Seobie-ban??? Pént. Feb. 04, 2011 7:26 pm | |
| - Raven írta:
- A legegyszerűbb, ha regisztrálsz twitterre és ott írsz neki
És hol kell azt? | |
|
| |
Raven Admin
Hozzászólások száma : 41 Join date : 2010. Dec. 16. Tartózkodási hely : Cukorkaföldön~
| Tárgy: Re: Mit szeretsz Seobie-ban??? Hétf. Feb. 07, 2011 3:20 pm | |
| Rámész erre a linkre: http://twitter.com és jobb oldalt van egy olyan, hogy 'Sign Up' és ott ^^ | |
|
| |
Marshmallow
Hozzászólások száma : 11 Join date : 2011. Feb. 16. Age : 28 Tartózkodási hely : Front of the computer :D
| Tárgy: Re: Mit szeretsz Seobie-ban??? Szer. Feb. 16, 2011 6:11 pm | |
| Jajj én mindent szeretek benne *.* Azt, hogy ilyen cuki, a hangját, ahogy táncol, ahogy énekel, mindeeent Legelőször Junhyungot imádtam, de mostanra már fordult a kocka, de nem bánom =) Amúgy a Junhyunggal való kapcsolatát is nagyon bírom Aranyosak Órákon szinte mindig róla álmodozom, imádok róla beszélni, és már több tucat Yoseob feliratot gyártottam a különböző füzeteimbe Ő a telómon a háttér és hamarosan a gépen is az lesz | |
|
| |
Kitti
| Tárgy: Re: Mit szeretsz Seobie-ban??? Csüt. Feb. 17, 2011 4:36 pm | |
| - Raven írta:
- Rámész erre a linkre: http://twitter.com és jobb oldalt van egy olyan, hogy 'Sign Up' és ott ^^
És utána mit kell ? | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Mit szeretsz Seobie-ban??? | |
| |
|
| |
| Mit szeretsz Seobie-ban??? | |
|